Young adult (CZ)

Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela 2: Mág

Michael Scott


Druhý diel najväčšej legendy všetkých čias – legendy o večnom živote…

Po tom, ako sa Nicholasovi, Sophie, Joshovi a Scatty podarí uniknúť z Ojai, dostanú sa do Paríža, Flamelovho rodného mesta. Tento návrat domov však vôbec nie je príjemný. Perenelle je ešte stále uväznená v Alcatraze a Paríž sa hemží nepriateľmi. Niccolo Machiavelli, známy mysliteľ a zberateľ umenia, ktorý sa tiež stal nesmrteľným, pracuje pre Temných Starších. Je im v pätách a Nicholasovi a Perenelle sa zatiaľ kráti čas. Každý deň, ktorý strávia bez Knihy mága Abraháma, zostarnú o celý rok – ich magická sila slabne a ich telá takisto. Proroctvo sa stáva čoraz jasnejším.

Je načase, aby Sophie pokračovala v osvojovaní si mágie živlov – musí sa naučiť mágiu ohňa. A existuje len jedna osoba, ktorá jej s tým dokáže pomôcť: Flamelov bývalý žiak gróf de Saint-Germain – alchymista, mág a slávny hudobník.

Josh a Sophie sú jedinou nádejou na záchranu sveta – samozrejme, pokiaľ sa dovtedy nepostavia proti sebe…

Viac

12,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 432
Dátum vydania 11.1.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,56 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Originálny názov The Magician: The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056608036
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Lili Darknight

Lili-darknight.blogspot.cz - Nech žije Paríž!

Michael Scott je známy írsky spisovateľ, ktorý debutoval začiatkom osemdesiatych rokov. Za viac ako tridsaťročnú spisovateľskú kariéru napísal naozaj obrovské množstvo kníh, z ktorých veľa je venovaných mládeži, no ešte viac je určených dospelým čitateľom. Pravidelne strieda žánre, no väčšinou sa vracia k fantasy a hororu, hoci pod pseudonymom sa dokonca venuje aj písaniu romantickej literatúry. T...

Autor

Michael Scott

Michael Scott

Michael Scott pochádza z Írska a v knižnej tvorbe sa venuje žánrom fantasy, sci-fi či hororu. Pod pseudonymom Anna Dylon píše romantickú prózu. Tvorbe sa venuje viac ako tridsať rokov a na konte má viac ako 100 kníh. Medzi jeho najúspešnejšie tituly patrí séria Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela, ktorá bola adaptovaná na online hru a v príprave je aj filmové spracovanie. Jednotlivé časti série získali mnohé prestížne ocenenia ako Irish Book of the Year, NCSLMA YA Book Award, Children and Young Bloggers Literary Awards a ďalšie.

Zobraziť profil autora