Komiks

Motýliky - Medzi štyrmi očami

Alice Osemanová


Láska nie sú len motýliky v bruchu! Pokračovanie najláskavejšieho komiksu všetkých čias!

Nickova a Charlieho láska nebola nikdy silnejšia, no vzťahy sú aj o inom, než o motýlikoch v bruchu. Nick si všimol, že Charlieho trápi obrovský problém. Veľa neje a neustále ho ovláda úzkosť. Nick je však odhodlaný spraviť všetko pre to, aby sa Charlie cítil lepšie. Ustoja najväčšiu skúšku svojich mladých životov?

Viac

18,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 384
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 14.4.2023
Formát 156x234 mm
Hmotnosť 0,54 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 4
Rady Motýliky
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056633489
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Recenzia médii

patrishatheserpent - Motýliky - Medzi štyrmi očami

Motýliky sú komiksom, po ktorom siahnem vždy, keď mám chuť na niečo extrémne milé, pri čom sa budem usmievať ako idiot. A zakaždým to zaručene dostanem. Ani si neviete predstaviť, aké veľké bolo moje prekvapenie, keď som si pri štvrtom dieli takmer vyplakala oči. Táto kniha tne priamo do živého. Príbeh už totiž nie je len o vzťahu medzi Nickom a Charliem. Hoci aj v predošlých dieloch riešia pos...

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovateľka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila sa v roku 1994 v britskom Kente. Je autorkou úspešných YA románov o najrôznejších katastrofách dospievania: Solitaire, Radio Silence, I Was Born for This a Loveless . Je tiež autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Motýliky a scenáristkou, tvorkyňou a výkonnou producentkou televíznej adaptácie Heartstoppers, ktorú poznáte z Netflixi. Debutovala románom Solitaire ako devätnásťročná. Jej romány aj komiksy získali nominácie na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal aj Goodreads Choice Award.

Zobraziť profil autora