Beletria pre deti

Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela 5: Zradca

Michael Scott


i Pripravujeme

Piaty diel najväčšej legendy všetkých čias - legendy o večnom živote...

Piaty diel dobrodružnej série Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela

Hoci doktora Deeho vyhlásili za utlagu, Machiavelli a Billy Kid uskutočnia plány Temných Starších a vypustia z Alcatrazu na San Francisco príšery, ktoré majú zničiť ľudskú rasu.

Ríša tieňov, v ktorej sa ocitli Scatty a Jana z Arku, je oveľa nebezpečnejšia, než si vedeli predstaviť. Nie sú tu však len tak náhodou – bojovníčky privolali z istého dôvodu. Povolali i Saint-Germaina, Palameda a Shakespeara. Musia cestovať späť v čase na ostrov Danu Talis a zničiť ho. Danu Talis, známy ako mýtická stratená Atlantída, musí padnúť, aby moderný svet mohol ďalej existovať.

Josh Newman si zvolil, na koho strane bude stáť. Nebude bojovať po boku svojej sestry ani na strane alchymistu Nicholasa Flamela. Jeho spojencami sa stali doktor Dee a tajomná Virginia Darová. Koniec sa blíži.

Ak Sophie nenájde svoje dvojča skôr, ako sa bitka začne, všetko je navždy stratené.

Viac

17,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 376
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 3.5.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,5 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Kyseľová
EAN 9788056639511
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Michael Scott

Michael Scott

Michael Scott pochádza z Írska a v knižnej tvorbe sa venuje žánrom fantasy, sci-fi či hororu. Pod pseudonymom Anna Dylon píše romantickú prózu. Tvorbe sa venuje viac ako tridsať rokov a na konte má viac ako 100 kníh. Medzi jeho najúspešnejšie tituly patrí séria Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela, ktorá bola adaptovaná na online hru a v príprave je aj filmové spracovanie. Jednotlivé časti série získali mnohé prestížne ocenenia ako Irish Book of the Year, NCSLMA YA Book Award, Children and Young Bloggers Literary Awards a ďalšie.

Zobraziť profil autora