Young adult (CZ)

Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela 1: Alchymista

Michael Scott


Najväčšia legenda všetkých čias - legenda o večnom živote...

Nicholas Flamel sa narodil 28. septembra 1330 v Paríži. Záznamy tvrdia, že zomrel v roku 1418. No jeho hrobka je prázdna. Podľa legendy Nicholas Flamel žije. Ale len vďaka tomu, že celé stáročia pripravoval elixír života.

Tajomstvo večného života je ukryté v knihe, ktorú opatruje: Knihe mága Abraháma, najmocnejšej písomnosti, aká kedy existovala. Ak sa dostane do nesprávnych rúk, je schopná zničiť celý svet. A presne o to ide doktorovi Johnovi Deemu, ktorý ju ukradne. Ľudstvo netuší, čo sa deje, až kým nie je príliš neskoro. A ak je proroctvo pravdivé, Sophie a Josh Newmanovci sú jediní, ktorí dokážu zachrániť svet v podobe, v akej ho poznáme dnes.

Niekedy sú legendy pravdivé. A Sophie a Josh sa čoskoro stanú súčasťou najväčšej legendy všetkých čias.

Viac

15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 368
Dátum vydania 24.11.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,45 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
EAN 9788056637333
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Michael Scott

Michael Scott

Michael Scott pochádza z Írska a v knižnej tvorbe sa venuje žánrom fantasy, sci-fi či hororu. Pod pseudonymom Anna Dylon píše romantickú prózu. Tvorbe sa venuje viac ako tridsať rokov a na konte má viac ako 100 kníh. Medzi jeho najúspešnejšie tituly patrí séria Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela, ktorá bola adaptovaná na online hru a v príprave je aj filmové spracovanie. Jednotlivé časti série získali mnohé prestížne ocenenia ako Irish Book of the Year, NCSLMA YA Book Award, Children and Young Bloggers Literary Awards a ďalšie.

Zobraziť profil autora