Young adult (CZ)

Na konci umrú ako prví

Adam Silvera


Prequel k milovanému románu Na konci naozaj obaja umrú! Čo by ste spravili v posledných dvadsiatichštyroch hodinách života?

Orion má závažné ochorenie srdca a už niekoľko rokov čaká, kým mu niekto povie, kedy zomrie. Potom, ako sa prihlási na Linku smrti, je pripravený naplno žiť. Preto sa rozhodne zúčastniť udalosti, ktorá sa naskytne iba raz za život – spustenie Linky smrti na Times Square.

Valentinovi ani nenapadlo, že by mu z Linky smrti mohli zavolať. Začína sľubnú kariéru a prvú noc v New Yorku chce stráviť na párty.

Orion a Valentino sa stretnú na Times Square a okamžite pocítia hlboké spojenie. Telefonát z Linky smrti im však zmení život navždy. Jeden z nich má v ten deň zomrieť, druhý nie. Ani jeden z chlapcov nevie, ako sa ich deň skončí, no jedno je isté – chcú ho prežiť spolu.

Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod?

Viac

18,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 456
Dátum vydania 16.6.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,55 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Prekladateľ Michaela Meňhartová
EAN 9788056633618
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

knihomolky.wordpress.com - Na konci umrú ako prví

Prequel ku knihe Na konci naozaj obaja umrú nás vracia do roku 2010, k úplnému počiatku Linky smrti. Sledujeme príbeh dvoch chlapcov, Oriona a Valentina, dvoch cudzích chlapcov, ktorých však Linka smrti spojí. Valentino prichádza do New Yorku začať nový život. Orion má vážne ochorenie srdca a už dlhé roky čaká, kým mu niekto oznámi, že umiera. Obaja sa stretávajú na Times Square, kde sa blíži veľk...

knihomolky.wordpress.com - Na konci umrú ako prví

„Je otrasné, že nás vychovávajú, aby sme umreli. Áno, žijeme alebo aspoň máme šancu žiť, ale niekedy nám žitie komplikuje a sťažuje strach.” Mateo je plachý chlapec. Rufus nepoučiteľný bitkár. Dvaja úplne cudzí chalani, ktorí by sa v normálnom svete nestretli. Lenže oni nežijú v normálnom svete. A obaja do dvadsiatich štyroch hodín umrú. Na konci naozaj obaja umrú je tak nádherná a zároveň t...

Autor

Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera je autorom mnohých bestsellerov, slovenským čitateľom je známy najmä vďaka románu Na konci naozaj obaja umrú. Pracoval ako predajca v detskom kníhkupectve, či recenzent detských a young adult kníh. Narodil sa a vyrastal v New Yorku, ale dnes žije v Los Angeles.

Zobraziť profil autora