Young adult (CZ)

Vydrž to so mnou

Kristína Ježovičová


V zrkadle nevidíme celú pravdu.

Nový román talentovanej Kristíny Ježovičovej o dievčati v zrkadle, ktoré vidí každá z nás a s ktorého pokrivenými slovami dennodenne bojujeme. Sme totiž cennejšie, ako sa nám snaží nahovoriť. Stačí ho prestať počúvať.

Sedemnásťročná Kaja prehráva boj s dievčaťom v zrkadle každé ráno. S nosom zapichnutým v ľúbostných románoch sa odcudzuje od spolužiakov. Vo svojej ulite vníma každé slovo ako urážku a posmech. Veď akoby nie, keď ju kritizuje aj jej rodina, ktorá zatvára oči pred vlastnou minulosťou.

Kaja spadne do kolotoča sebaklamu a pretvárky. Poraziť dievča v zrkadle je osamote naozaj ťažké. Ešte ťažšie je priznať si pravdu a prijať pomoc kamošov, ktorí nás neopúšťajú, ani keď si prechádzame peklom. Nikdy nie sme sami.

Viac

9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 240
Dátum vydania 5.2.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,24 kg
Jazyk slovenčina
EAN 9788056620670
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Recenzia médii

knizny.zavislak - Vydrž to so mnou

Štýl, v ktorom bola kniha napísaná mi naozaj sadol, pretože podľa mňa úplne odzrkadľoval pohľad dievčaťa s poruchou prijímania stravy - roztržitý, myšlienky roztekané... A hoci celá kniha je hlavne o poruche príjmu potravy, odohráva sa tu aj druhá linka, v ktorej je hlavná téma práve šikana v rodine (málokedy v YA dobre spracovaná téma). Tu je však dobre na ňu poukázané a hlavne na to, čo môže tak...

Autor

Kristína Ježovičová

Kristína Ježovičová

Kristína Ježovičová je etablovanou autorkou ženských románov. Venuje sa aj tvorbe pre mladých čitateľov. Debutovala v roku 2014 historickou romancou Uväznená v čase. Pod značkou CooBoo jej vyšli dva silné romány Nevyslovené a Vydrž to so mnou, po ktorých by mali siahnuť nielen tínedžeri. Väčšinu dňa trávi pri klávesnici. Vo zvyšnom čase sa venuje svojim dvom dcéram a fenke Lole, a aj manželovi, jedinému chlapovi pod strechou. Žije a tvorí pri Slnečných jazerách.

Zobraziť profil autora