Young adult (CZ)

Dash a Lily

Kniha odvahy

Rachel Cohnová, David Levithan


Čarovný New York plný nekonečných dobrodružstiev. Dvojica tínedžerov, ktorá dúfa vo vianočný zázrak. A jeden zápisník, ktorý im zmení život.

Čarovný vianočný New York plný nekonečných dobrodružstiev.

Dvojica tínedžerov, ktorá dúfa vo vianočný zázrak.

Jeden zápisník, ktorý im zmení život.

Lily skryla červený zápisník plný výziev na svojej obľúbenej polici v kníhkupectve. Chcela tak spoznať ideálneho chalana, ktorý by výzvu na túto hru prijal. Lily miluje Vianoce a nevie si predstaviť lepšie obdobie na prvé zaľúbenie ako práve toto. Zápisník z police vytiahne Dash, ktorý neznáša Vianoce, no zbožňuje nápaditosť. Sarkastického, samotárskeho Dasha jeho podrezané ústa na ceste za Lily privedú do vtipných i trápnych situácií, no puto medzi neznámymi sa prehlbuje stále viac. Sú Dash a Lily predurčení na to, aby spolu zdieľali výzvy, sny a túžby v zápisníku, ktorý si na striedačku skrývajú po celom New Yorku? A keď sa konečne stretnú, preletí medzi nimi vytúžená iskra?

Viac

15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 304
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,3 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Prekladateľ Denisa Jahičová
EAN 9788056630822
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

David Levithan

David Levithan

Narodil se v New Jersey v USA. Vystudoval Brown University a poté pracoval jako editor a redaktor. Ve svých dílech se často zaměřuje na homosexuální vztahy a problém genderu. Je autorem mnoha oceňovaných knih, z nichž například Den co den byla zfilmovaná.

Zobraziť profil autora