Young adult (CZ)

Zlomené srdce si lieči v divadle, ale čo ak lásku nájde práve na doskách, ktoré znamenajú svet?

Svetovo preslávená autorská dvojica, ktorá sa do seba zamilovala už na strednej, prichádza s ďalším príbehom o osudových stretnutiach a láske!

Meganine vzťahy sú vždy rovnaké – zamiluje sa do dokonalého chalana a... ten sa buchne do niekoho iného. Radšej sa teda sústredí na režírovanie školskej divadelnej hry. Napriek svojej nechuti si v nej musí zahrať aspoň maličkú rolu, aby splnila podmienky a dostala sa na svoju vysnenú výšku.

Keď získa úlohu Júlie (áno, tej Júlie), spanikári. Ona predsa nie je herečka! Podobne je na tom aj celkom zlatý Owen, ktorý by najradšej len písal scenáre. Megan sa s Owenom dohodne, že mu pomôže s jeho tvorbou, ak on naopak zaistí, aby si ju všimol potenciálny nový frajer. Iní chalani však Megan zaujímajú čoraz menej, pretože podľahne nádeji, že by Owen mohol byť Romeo, po ktorom vždy túžila.

Viac

15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 344
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 23.9.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,33 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Always Never Yours
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056629819
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor

Emily Wibberley

Emily Wibberley

Vyrastala v Kalifornii, ale miesto opaľovania sa radšej ponárala do sveta kníh. Už na strednej škole sa zaľúbila do svojho najlepšieho kamaráta a dnes spolu píšu úspešné knihy pre mládež. Vyštudovala psychológiu na Princetone

Zobraziť profil autora

Autor

Austin Siegemund-Broka

Austin Siegemund-Broka

Austin Siegemund-Broka Kým sa stal spisovateľom na plný úväzok, pracoval ako novinár pre The Hollywood Reporter. Vyštudoval anglický jazyk a literatúru na Harvarde, kde sa zameriaval na tvorbu Shakeaspera.

Zobraziť profil autora