Beletria pre deti

Zlatko
B

Zlatko

Jenny Han


Nová kniha populárnej autorky Jenny Han!

Príbeh populárnej autorky Jenny Han o tom, ako zvládať život, keď má človek dvanásť.

Annemarie má dvanásť a je to tá najhoršia vec na svete! Aj keď ju doma volajú Zlatko, je totálne nezaujímavá. Tvár má obsypanú otravnými pehami, je vyššia než všetci chalani v triede a plochá ako lata. A jej spolužiaci sa zrazu správajú divne. Hlavne najlepší kamoš Mark, s ktorým sa pozná odjakživa a... je do neho po uši zamilovaná!

Zlatku sa nič nedarí a má všetkého plné zuby. Nevie, ako má prežiť ďalší deň, keď sa ledva ustála predošlý. Túži len, aby sa všetko vrátilo do starých koľají. Chce, aby bol ocko viac doma a aby si ju mama konečne všímala. Chce byť obľúbená, pekná a odvážna ako jej sestra. Chce, aby život zrazu nebol taký ťažký!

Viac

12,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 200
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.1.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,32 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Shug
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Tamara Chovanová
EAN 9788056625781
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Jenny Han

Jenny Han

Jenny Hanová pochádza z Richmondu vo Virginii. Študovala tvorivé písanie pre deti a mládež v New Yorku. Toto mesto si absolútne zamilovala a po dokončení školy sa tam presťahovala. Najradšej píše v kaviarňach, v metre alebo na návšteve u známych. Miluje Harryho Pottera a najviac fandí Slizolinu. Z domu nevychádza bez červeného rúžu a zápisníku. Medzi jej najznámejšie knihy patrí trilógia Všetkým chalanom, ktorých som milovala.

Zobraziť profil autora