Young adult (CZ)

Selah – nebojácna princezná

Anna Bright


Získa Selah svoje „... a žili šťastne až naveky“?

Opäť sa ponorte do dobrodružstiev nechcenej nevesty Selah na búrlivých morských šíravách i v hĺbke jej srdca.

„Absolútne jedinečný, no aj tak dôverne známy príbeh. Ak milujete rozprávky, epické dobrodružstvá a dychberúce romance, položte si Selah navrch svojej kôpky na čítanie.“

Jodi Meadows, autorka knihy Moja lady Jane

Selah už zakúsila trpké sklamanie aj skutočnú lásku ako z rozprávky. Zistite spolu s korunnou princeznou, či si jej srdce nájde cestu späť do vrúcneho náručia milovaného, alebo sa hrdo postaví na stranu spravodlivosti a nebojácne vezme svoj osud do rúk.

Selah už viac nie je tým vystrašeným dievčaťom, ktoré opúšťalo prístav Nového sveta. Horké úskalia výpravy jej do cesty priviedli nórskeho princa Tordena, ku ktorému zahorela vrúcnymi citmi. Láska však nebýva jednoduchá. Selah to pochopila, hneď ako sa jej prvý raz rozbúšilo srdce aj pri trúfalom kapitánovi Langovi.

Princezná Selah sa preplavila cez oceán, čelila zákerným intrigám, postavila sa na odpor kráľom. Čelí despotickej cárici aj rozorvanému srdcu, šťastný koniec jej rozprávky je stále v nedohľadne. V jej milovaných príbehoch však vždy zvíťazí dobro nad zlom. A na každej rozprávke je aspoň zrnko pravdy. Získa Selah svoje „... a žili šťastne až naveky“?

Viac

0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 424
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 16.4.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,65 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Rady Selah
Originálny názov The Beholder
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Denisa Ghaniová
EAN 9788056621738
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor

Anna Bright

Anna Bright

Anna Bright trávi dni v kníhkupectve a noci za klávesnicou počítača. S hlavou zastrčenou v knihách ju nájdete vždy, keď by mala robiť niečo úplne iné. Keď sa neskrýva za stohmi kníh alebo horami písmeniek, nájdete ju na koncertoch, horských dráhach alebo na ceste za ďalším dobrodružstvom v skutočnom svete. Žije s manželom a mačkou vo Washingtone, D. C.

Zobraziť profil autora