Young adult (CZ)

Nikdy na teba nezabudnem

Emily Wibberley, Austin Siegemund-Broka


Zvíťazí láska alebo rozum? Dojemná jednohubka pre mladých!

Svetovo preslávená autorská dvojica, ktorá sa do seba zamilovala už na strednej škole, vám vyrozpráva príbehy o osudových stretnutiach a láske!

Pre Fitza to mal byť ten najnudnejší týždeň v živote. Mama ho vyslala na exkurziu po vysokých školách, na ktoré aj tak neplánuje ísť. Sú príliš ďaleko od domova a budúcnosti, ktorú si už dávno vybral. Cesta s jeho ľahkovážnym bratom je utrpenie a Fitza zachraňuje len slovník neobvyklých slov, čo mu pomáhajú lepšie opísať svet.

Do plánov mu však vtrhne očarujúca a neskrotná Juniper, ktorá počíta dni, kým vypadne na výšku. Preč od rodiny, čo do všetkého strká nos. Spomína si na každú výčitku od rodičov aj pochabosť piatich súrodencov. Potrebuje viac priestoru, aby objavila samu seba.

Fitz sa okamžite nechá uniesť Juniperinou iskrou, a napriek svojim odlišnostiam spolu objavujú úžasné študentské mestá. V očiach toho druhého zahliadnu možnosti, o ktorých sa doteraz ani neodvážili uvažovať.

Chalan, ktorý sa desí budúcnosti. Dievča, ktoré jej beží v ústrety. Ako ich životy zmení láska?

Viac

13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 368
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.6.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Time of Our Lives
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056622544
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

Emily Wibberley

Emily Wibberley

Vyrastala v Kalifornii, ale miesto opaľovania sa radšej ponárala do sveta kníh. Už na strednej škole sa zaľúbila do svojho najlepšieho kamaráta a dnes spolu píšu úspešné knihy pre mládež. Vyštudovala psychológiu na Princetone

Zobraziť profil autora

Autor

Austin Siegemund-Broka

Austin Siegemund-Broka

Austin Siegemund-Broka Kým sa stal spisovateľom na plný úväzok, pracoval ako novinár pre The Hollywood Reporter. Vyštudoval anglický jazyk a literatúru na Harvarde, kde sa zameriaval na tvorbu Shakeaspera.

Zobraziť profil autora