Beletria pre dospelých

Podlý král

Holly Blacková


Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série.

První lekce zní: zatvrď se.

Poté co vyšlo najevo, že Doubek je ve skutečnosti dědicem vílího trůnu, musí Jude svému bratříčkovi zajistit bezpečí. A právě jen kvůli tomu k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše. I kdyby se Cardan nechal snadno ovládat, bylo by pro ni těžké stále proplouvat bouřlivými vodami proměnlivé politiky a spojenectví vílího království. Král ale navíc dělá všechno, co je v jeho silách, aby ji ponížil a zesměšnil, ačkoli je lidskou dívkou stále fascinovanější.

Když začne být jasné, že se Jude někdo v jejím bezprostředním okolí chystá zradit, ohrozit její život a životy všech, které miluje, musí smrtelnice odhalit, kdo jí jde po krku. Dokáže se navíc vyrovnat s komplikovanými city, které chová ke Cardanovi?

Viac

14,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 336
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 5.8.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,397 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 2
Originálny názov The Wicked King
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Radka Kolebáčová
EAN 9788075448231
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Recenzia médii

Majka Danihelová

lyn-von-nightlight.blogspot.cz - Holly Black | Podlý král

Po pútavom konci knihy Krutý princ som netrpezlivo vyčkávala pokračovanie, ktoré sa ku mne napokon dostalo. V prvom rade musím pochváliť úžasnú obálku, upútala ma na prvý pohľad a som rada, že vydavateľstvo CooBoo zachovalo originál. Zo všetkých troch obálok sa mi táto páči najviac. Príznačne vystihuje atmosféru knihy. Druhá kniha pokračuje v príbehu o pár mesiacov neskôr po záverečných udalostia...

Autor

Holly Blacková

Holly Blacková

Holly Blacková je známá a úspěšná spisovatelka fantasy knih pro děti a teenagery. Jejím nejúspěšnějším dílem je Kronika rodu Spiderwicků. Holly žije s manželem a synem v Massachusetts v domě, který má podle ní tajné dveře do jiného světa.

Zobraziť profil autora