Young adult (CZ)

Leto porušených pravidiel

K. L. Walther


Romantika inšpirovaná piesňami Taylor Swift!

Keď Meredith Foxová pred osemnástimi mesiacmi prišla o sestru, pred všetkými sa uzavrela. Toto leto je však odhodlaná opäť sa otvoriť svetu.

Každoročná rodinná dovolenka bude ideálnou príležitosťou. Navyše, toto leto sa koná veľká rodinná svadba. Hoci je Meredith po nečakanom rozchode slobodná, teší sa na tradičnú rodinnú hru „Asasín“. Jej sestra Claire túto hru milovala a Meredith je odhodlaná vyhrať ju na jej počesť.

Počas hry vytvorí spojenectvo so ženíchovým družbom. Hoci sa snaží sústrediť na výhru, roztomilý družba ju neustále rozptyľuje. Postupne zisťuje, že môže prísť nielen o víťazstvo, ale aj o svoje srdce.

Viac

16,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner YA romantika
Počet strán 328
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 19.5.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Smolinská
EAN 9788056633939
Vek od 12
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Recenzia médii

ll_booklover - Leto porušených pravidiel

Milujem letné oddychovky a Leto porušených pravidiel ma okamžite prilákalo už názvom a obálkou. Hlavnou postavou je Meredith, ktorej zomrela sestra Claire, jej najlepšia kamoška. Po čase sa so svojimi rodičmi vracajú na obľúbené dovolenkové miesto, kde sa stretne celá užšia aj širšia rodina kvôli svadbe. Programom tejto svadby je aj hra Asasín, ktorá príbeh ozvláštnila a vniesla do rodiny veľa ...

Autor

K. L. Walther

K. L. Walther

K. L. Walther vyrastala v Pennsylvanii obklopená rodinou, knihami a psíkmi. Detstvo strávila na cestách po severovýchonom pobreží ako hráčka ľadového hokeja. Vyštudovala anglický jazyk. Najkrajšie chvíle prežíva, keď číta na pláži a fandí New York Rangers. Miluje romantické komédie.

Zobraziť profil autora