Young adult (CZ)

Drahokamy 3: Zelená ako smaragd
B

Drahokamy 3: Zelená ako smaragd

Kerstin Gierová


Ako sa nakoniec dobrodružstvá naprieč storočiami vyvinú? Nenechajte si ujsť záverečnú časť úspešnej série Drahokamy od obľúbenej autorky Kerstin Gierovej!

Čo urobí dievča, keď mu niekto zlomí srdce? Zvyčajne zavolá najlepšej priateľke, dá si čokoládu a celé týždne sa utápa v sebaľútosti. Gwendolyn, nedobrovoľná cestovateľka v čase, však nanešťastie potrebuje energiu na iné veci: napríklad na prežitie. Lebo nitky, za ktoré ťahá zlovestný gróf Saint Germain v minulosti, vytvárajú aj v prítomnosti nebezpečnú sieť. Napriek nešťastnej láske musia spolu Gwendolyn a Gideon nielen tancovať menuet na pompéznom plese v osemnástom storočí, ale zároveň čeliť novým prekážkam – a to v každej dobe…

Obľúbená autorka Kerstin Gierová vo svojej úspešnej trilógii oživila najkrajší cit na svete!

Emócie ako na hojdačke naprieč storočiami: nechajte sa spolu s Gideonom a Gwen stiahnuť do víru dobrodružstiev. Prekrásna kniha, do ktorej sa okamžite zamilujete!

Viac

13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 448
Dátum vydania 27.11.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,58 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Rady Drahokamy
Originálny názov Smaragdgrün
Pôvodný jazyk nemčina
Prekladateľ Silvia Ivanidesová
EAN 9788056620007
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Kerstin Gierová

Kerstin Gierová

Kerstin Gierová studovala germanistiku, hudební vědu a anglistiku, nakonec má však diplom z psychologie komunikace. V roce 1995 začala psát romány pro ženy, které jsou velmi úspěšné v jejím domovském Německu. Do světa prorazila trilogií Drahokamy, která je o lásce a cestování časem. Knihy byly přeloženy a do celé řady jazyků a byl podle nich natočen i film. Bydlí se svým mužem a synem v malé německé vesničce poblíž Bergisch Gladbachu.

Zobraziť profil autora