Young adult (CZ)

Pieseň sirény

Alexandra Christo


Ona je princezná sirén, on sirény loví. Medzi nenávisťou a láskou je však tenká hranica.

Princezná Lira patrí do kráľovskej rodiny sirén a je zo všetkých najvražednejšia. V svojej zbierke má srdcia sedemnástich princov, vďaka čomu si ju v celom mori vážia. Až kým ju cesty osudu nedonútia spáchať neplánovanú vraždu. Kráľovná morí za trest premení svoju dcéru na niečo, čo sa sirénam hnusí zo všetkého najviac – na človeka. Lira, ktorá stratila čaro svojej piesne, musí Kráľovnej morí do zimného slnovratu priniesť srdce princa Eliana, inak zostane človekom navždy.

Jediné miesto, ktoré princ Elian nazýva domovom, hoci je dedičom najmocnejšieho kráľovstva na svete, je oceán. Lov sirén je viac než len odporný koníček, považuje ho za svoje poslanie. Keď z oceána zachráni topiace sa dievča, stane sa pre neho dôležitejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Dievčina sľúbi, že mu pomôže nájsť kľúč k zničeniu všetkých sirén. Môže jej skutočne dôverovať? Čo všetko musí Elian podstúpiť, aby nadobro zničil najväčšieho nepriateľa ľudí?

Viac

15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 352
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.7.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Veronika Lašová
EAN 9788056634448
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

Alexandra Christo

Alexandra Christo

Alexandra Christo mala štyri roky, keď sa rozhodla písať knihy, potom ako jej učiteľ povedal, že sa nemôže stať vílou. Vyštudovala kreatívne písanie a pracuje v Londýne ako copywriterka – vyznieva to dospelejšie, ako sa ona sama cíti. Keď nefantazíruje o nových príbehoch, kupuje vankúše alebo sa len tak túla mestom a vyhľadáva niečo pod zub. Alexandra žije v Hertfordshire v Anglicku s množstvom kaktusov (tie jediné totiž dokáže udržať pri živote).

Zobraziť profil autora