Young adult (CZ)

Selah - nechcená nevesta

Anna Bright


Román inšpirovaný najmilovanejšími rozprávkami a najsrdcervúcejšími príbehmi o strhujúcej láske.

Vydajte sa na neuveriteľne magickú a romantickú jazdu do neznámych prístavov s dedičkou trónu Selah hľadajúcou vysnívaného manžela. Podľahnite románu inšpirovanému najmilovanejšími rozprávkami a najsrdcervúcejšími príbehmi o strhujúcej láske.

Selah je jediná dcéra vládcu Potomacu a dobre vie, že jej povinnosťou je nájsť si partnera hodného zasadnúť na trón. Keď ju vysnívaný snúbenec ponižujúco odmietne, jej nevlastná matka vyrukuje s nepredstaviteľným riešením: prinúti Selah plaviť sa na druhý koniec Atlantiku, kde si má nájsť nového ženícha. Domov sa smie vrátiť len so snúbencom po boku.

Selah na svojej púti zavíta do zámockých záhrad aj severských fjordov. Po celý čas ju bedlivo sleduje neviditeľné oko obávanej Imperije Jötne. Podpalubie Osudu však neukrýva len macochine intrigy... V stávke je oveľa viac ako to, či Selah nájde svoje šťastie.

Viac

0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 296
Dátum vydania 14.2.2020
Formát 155x215 mm
Hmotnosť 0,55 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Rady Selah
Originálny názov The Beholder
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056615423
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

Marek Zákopčan

marekzakopcan.sk - Young adult pre beznádejných romantikov

Selah - Nechcená nevesta je síce román zasadený do prostredia kvázi novoveku, no inak je postavený predovšetkým na romantickej línii. Spočiatku som sa trochu obával, či nepôjde podľa anotácie len o ďalšiu variáciu na Selekciu a či nebude príbeh príliš presladený. Napokon som sa ale dočkal zábavného deja s postavami, ktoré v sebe skrývajú viac, než sa na prvý pohľad zdá. Na svoje si prídu najmä tí ...
Veronika Dedíková

Fans of Books - Selah - Nechcená nevesta

Už od vydania knihy Nechcená nevesta som len odpočítavala dni, kedy sa konečne budem môcť pustiť do jej čítania. Na Selah som našla množstvo pozitívnych recenzií, ktoré ma lákali, aby som jej dala šancu. Už od začiatku jej vydania začala byť automaticky prirovnávaná k Selekcii - veľkému fenoménu, ktorý zasiahol celú čitateľskú sféru (dokonca sú už informácie aj o filmovom/seriálovom spracovaní). B...

Autor

Anna Bright

Anna Bright

Anna Bright trávi dni v kníhkupectve a noci za klávesnicou počítača. S hlavou zastrčenou v knihách ju nájdete vždy, keď by mala robiť niečo úplne iné. Keď sa neskrýva za stohmi kníh alebo horami písmeniek, nájdete ju na koncertoch, horských dráhach alebo na ceste za ďalším dobrodružstvom v skutočnom svete. Žije s manželom a mačkou vo Washingtone, D. C.

Zobraziť profil autora