Beletria pre deti

Múza nočních můr

Laini Taylorová


Strhující pokračování Snílka Neznámého.

Sarai od svých šesti let vysílala každou noc své můry a myslela si, že už zná všechny hrůzy světa. Mýlila se.

Po tragédii ani Lazlo, ani Sarai nejsou tím, čím byli dříve. Jeden bůh, druhý duch. Lazlo čelí nemyslitelné volbě – zachránit dívku, kterou miluje, nebo zachránit všechny ostatní a ji ztratit. A Sarai se cítí bezmocnější než kdy předtím. Ale kdo je vlastně ona sama?

Na obzoru se objevují noví nepřátelé, ti staří znovu získávají sílu… Ale nejdůležitější ze všeho je otázka: Musí hrdinové vždy zabíjet nestvůry, nebo je místo toho mohou chránit?

Viac

15,49 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 432
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 8.4.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,694 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 2
Originálny názov The Muse of Nightmares
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Adéla Špínová
EAN 9788075447548
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Laini Taylorová

Laini Taylorová

Laini Taylorová pochádza z Kalifornie a je bestsellerovou young adult autorkou. Svoje detstvo strávila ako dieťa vojaka medzi Kaliforniou a Európou. Vyštudovala anglický jazyk na univerzite Berkley. Po kariére spisovateľky túžila od detstva, sen sa jej splnil až po tridsiatke. Už za svoj debutový román Dreamdark: Blackbringer získala ocenenie Cybil Award. Celosvetovo sa však preslávila až knižnou fantasy sériou Daughter of Smoke and Bone. Za jej druhú časť Days of Blood and Starlight získala Michael L. Printz Honor Book a Leslie Bradshaw Award for Young Adult Literature. V slovenskom jazyku vyšiel jej román Zasnený neznámy.

Zobraziť profil autora