Beletria pre deti

Som mačička Pusheen

Claire Belton


Pusheen – určite ju poznáte. Zistite, nad čím táto bucľatá strakatá mačička spokojne pradie a prečo sa do nej zamilovali tisícky ľudí na celom svete.

Pusheen je svetoznáma micka, ktorá sa netají tým, že rada papká, spí, oblizuje sa a tvári sa roztomilo. Svojimi zábavnými grifmi neustále rozosmieva všetkých facebookových nadšencov. Na stránkach tejto knižky znovu potvrdí, že s ňou nikdy nie je nuda! Okrem najpopulárnejších obrázkov, na ktorých vrtí chvostíkom a natriasa sa, tu objavíte množstvo ďalších veselých situácií, pri ktorých sa určite pobavíte.

Zistite, nad čím táto bucľatá strakatá mačička spokojne pradie a prečo sa do nej zamilovali tisícky ľudí na celom svete.

Viac

8,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 192
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.2.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,32 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Martin Polakovič
EAN 9788056626429
Vek od 8
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor

Claire Belton

Claire Belton

Claire Beltonová je výtvarnice, ilustrátorka i podnikatelka. Žije na předměstí Chicaga se svým přítelem a kočkou Stormy. Ráda se věnuje všelijakému umění, pije čaj a cestuje. V minulosti vytvořila ilustrace pro klienty jako Tokyopop, Official U.S. Playstation Magazine nebo Amaranth Games. Je autorkou světoznámé kreslené kočičky Pusheen, která se proslavila gifovými obrázky na Facebooku.

Zobraziť profil autora