Beletria pre deti

Šťastně až navěky

Kiera Cassová


Sbírka povídek ze světa Selekce doplněná o bonusové scény, epilog a ilustrace.

Kniha povídek ze světa Selekce. Než se America přihlásila do Selekce, jiná žena musela projít touto soutěží, aby se stala královnou. Aspen nikdy nevěřil, že se vymaní z chudoby, která provázela všechny příslušníky jeho kasty. Avšak poté, co se stane strážcem, dokáže, že kasty nemusí určovat lidskou budoucnost. Marlee Tamesová se přihlásila do Selekce a prince Maxona zbožňovala, ale nikdy by si nepřipustila, že se může zamilovat i do někoho jiného. Princ si nikdy nemohl vybrat, co bude dělat – o všem rozhodoval jeho otec, ale nyní nastal okamžik, kdy vše musí vzít pevně do svých rukou.

Sbírka povídek ze světa Selekce, v níž se hlavními postavami stávají princ Maxon, strážce Aspen, účastnice selekce Marlee nebo současná královna. Titul navíc obsahuje bonusové scény, epilog a ilustrace.

Viac

13,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 368
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 27.9.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,587 kg
Jazyk čeština
Rady Selekcia
Prekladateľ Nika Exnerová
EAN 9788076612815
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

Vendula Jindrová

kritiky.cz - Kiera Cassová: Šťastně až navěky

„…Pro mě zatím nejlepší kniha od Kiery Cass! Povídky jsou opravdu hodně povedené, plné romantiky a jistě se budou líbit každému..."

Autor

Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vyštudovala históriu na univerzite Radford. Vyrástla v Južnej Kalifornii, dnes žije vo Virgínii. Miluje tanec, knihy, natáčanie videí a koláčiky. Písanie zo začiatku mala ako terapiu, neskôr prišla na to, že presne toto vždy chcela robiť. Srdcia čitateľov a čitateliek si získala trilógiou Selekcia.

Zobraziť profil autora