Young adult (CZ)

Enola Holmesová – Prípad ľavorukej lady

Nancy Springerová


Druhý diel detektívnej série pre deti, ktorú poznáte aj z Netflixu!

Druhý diel napínavej série o Enole Holmesovej, ktorá sa podľa vzoru svojho staršieho brata Sherlocka stala detektívkou.

Enola sa stále ukrýva pred svojimi bratmi Mycroftom a slávnym detektívom Sherlockom Holmesom. To jej však nebráni otvoriť si vlastnú detektívnu kanceláriu, samozrejme, pod menom doktora Leslieho T. Ragostina, kde vystupuje ako jeho asistentka slečna Meshlová.

Ujme sa pátrania po mladej lady Cecily, ktorá bez stopy zmizla zo svojej spálne. Keď objaví tajnú skrýšu plnú úžasných kresieb, má pocit, akoby ich nakreslila jej spriaznená duša. A tak sa vydá do nebezpečných ulíc nočného Londýna, ktorými sa potulujú zlodeji a vrahovia, aby rozlúštila záhadu a zachránila talentovanú aristokratku pred zloduchom, i keď riskuje, že odhalí viac, než by mala...

Viac

13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 184
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 7.10.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,359 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Prekladateľ Jana Kovaľová
EAN 9788056631003
Vek od 12
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Nancy Springerová

Nancy Springerová

Nancy Springer je americká autorka a venuje sa tvorbe v žánri fantasy, krimi a sci-fi. Medzi jej najobľúbenejšie knihy v detstve patrili dobrodružné a detektívne príbehy o Robinovi Hoodovi či Sherlockovi Holmesovi. Medzi jej najúspešnejšie tituly patrí séria o Enole Holmesovej, mladšej sestre slávneho Sherlocka. Tá bola adaptovaná aj do filmu z dielne spoločnosti Netflix. Za svoje diela bola Nancy nominovaná na prestížnu Hugo Award a získala ocenenia ako Edgar Award, Tiptree Award či Carolyn W. Field Award.

Zobraziť profil autora