Komiks

Červená škola

Škola dobra a zla

Victoria Aveyardová, Soman Chainani


Škola dobra zla v. Červená kráľovná! Výnimočná grafická novela, ktorá spája svety dvoch bestsellerových sérií.

Škola dobra a zla v. Červená kráľovná

Ponorte sa do jedinečného komiksu z pera Somana Chainaniho a Victorie Aveyard!

Do Školy dobra a zla prichádzajú hrdinovia príbehu Červená kráľovná. A keď sa prepletú dva príbehy, rozuzlenie môže ohroziť oba ich svety!

Strieborní princovia Cal a Maven a červená Mare si užívali bál na počesť stretu dvoch svetov spolu s Tedrosom, Agathou a so Sophie. Zdalo sa, že pre obe strany bude táto spolupráca výhodná. Keď však na hrad dobra padne hrozivá hmla, ktorá študentov aj hostí premení na krvilačné príšery, je na našich hrdinoch, aby nešťastie zastavili a zistili, kto za tým všetkým stojí. Aké nesmierne zlo by túžilo zničiť dva príbehy naraz?

Viac

10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 104
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.11.2022
Formát 152x228 mm
Hmotnosť 0,24 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Joel Gennari
Prekladateľ Eva Piarová
EAN 9788056630815
Vek od 10
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Recenzia médii

Perlasworldofstories.blog.cz - Červená škola

Červená škola je crossover medzi svetmi Červenej kráľovnej a Školou dobra a zla. Pre fanúšikov týchto sérií môžem povedať, že pre čítanie tohto nie sú potrebné všetky znalosti z každej knihy. Úplne si vystačíte s vedomosťami z prvých častí, prípadne vám stačí zo ŠDAZ aj film, ktorý vyšiel na netflixe (i keď za seba môžem povedať, že kniha pokryla lepšie niektoré aspekty priateľstva medzi Agathou a...

Autor

Victoria Aveyardová

Victoria Aveyardová

Narodila se a vyrostla v East Longmeadow ve státě Massachusetts na malém městě známém snad jen díky nejhoršímu kruhovému objezdu v celých Spojených státech. Přestěhovala se do Los Angeles, kde na Univerzitě Jižní Kalifornie vystudovala scenáristiku a dodnes tam žije, přestože tam člověk nepozná, jestli je léto, nebo zima. Píše knihy i scénáře a svoji kariéru používá jako výmluvu, aby mohla číst hromady knih a koukat se na spousty filmů.

Zobraziť profil autora

Autor

Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net

Zobraziť profil autora