Hobby

Srdcerváči: Omalovánky

Alice Osemanová


i Pripravujeme

Obrázky plné lásky, života a všeho, co se stane mezi tím. Omalovánky ke komiksové sérii Srdcerváči

Jedinečné omalovánky k populární komiksové sérii Srdcerváči jsou plné nádherných obrázků. Vybarvujet si s Nickem, Charliem a jejich kamarády - navíc zde najdete několik dříve nepublikovaných ilustrací.

Užijte si ty nejpopulárnější scény z příběhu Nicka a Charlieho - jejich první polibek nebo třeba výlet do Paříže. Těšte se také na Nellie, Taa a Elle, Taru a Darcy a mnoho dalších! V obrázcích najdete i prázdné komiksové bubliny pro vlastní myšlenky a vtípky nebo celý mini komiks o Taře a Darcy.

Viac

9,99 € Odporúčaná cena
Expedujeme 16.5.2024

Informácie

Počet strán 96
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 20.5.2024
Formát 163x238 mm
Jazyk čeština
Rady Motýliky
EAN 8594050438330
Vek od 12
Typ kniha - maľovanky
Väzba brožovaná lepená

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovateľka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila sa v roku 1994 v britskom Kente. Je autorkou úspešných YA románov o najrôznejších katastrofách dospievania: Solitaire, Radio Silence, I Was Born for This a Loveless . Je tiež autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Motýliky a scenáristkou, tvorkyňou a výkonnou producentkou televíznej adaptácie Heartstoppers, ktorú poznáte z Netflixi. Debutovala románom Solitaire ako devätnásťročná. Jej romány aj komiksy získali nominácie na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal aj Goodreads Choice Award.

Zobraziť profil autora