Young adult (CZ)

Bez lásky

Alice Osemanová


Randění + sex = láska. Nebo to neplatí? Od autorky bestsellerové série Srdcerváči.

Georgia ještě nikdy nebyla zamilovaná, nikdy nikoho nepolíbila, nikdy se do nikoho nezakoukala - ale protože je fanfikcemi posedlá romantička, je si jistá, že toho svého člověka jednoho dne najde. Když se s nejlepšími přáteli Pip a Jasonem dostane na univerzitu daleko od domova, je odhodlaná najít svou osudovou lásku - a se společenskou spolubydlící po boku a členstvím v shakespearovském spolku v kapse se zdá, že je její sen na obzoru.

Ale když její romantické plány začnou komplikovat vztahy s kamarády, Georgia se ocitne ve své vlastní komedii omylů a začne se ptát, proč ostatním láska připadá tak snadná a jí ne. A když se začnou vynořovat dříve neznámá označení - asexuální, aromantická - Georgia si je sama sebou rázem nejistější než kdy dřív.

Opravdu je odsouzená k životu bez lásky? Nebo celou dobu hledá něco jiného, než by měla?

Viac

18,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 416
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.11.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,461 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Alice Osemanová
EAN 9788076616424
Vek od 14
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovateľka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila sa v roku 1994 v britskom Kente. Je autorkou úspešných YA románov o najrôznejších katastrofách dospievania: Solitaire, Radio Silence, I Was Born for This a Loveless . Je tiež autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Motýliky a scenáristkou, tvorkyňou a výkonnou producentkou televíznej adaptácie Heartstoppers, ktorú poznáte z Netflixi. Debutovala románom Solitaire ako devätnásťročná. Jej romány aj komiksy získali nominácie na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal aj Goodreads Choice Award.

Zobraziť profil autora