Beletria pre deti

Škola dobra a zla – Svět bez princů

Soman Chainani


Navštivte se Sophií a Agátou podruhé Školu dobra a zla. Ale pozor! Vstupujete do světa bez princů...

Navštivte se Sophií a Agátou podruhé Školu dobra a zla. Ale pozor! Vstupujete do světa bez princů...

Sofie a Agáta našly svůj šťastný konec a vrátily se do Gavaldonu. Ale jejich návrat domů není tak pohádkově úžasný, jak doufaly. A když si Agáta začne přát, aby si zvolila jiný šťastný konec, otevře znovu brány do světa Školy dobra a zla. Ale pohádkový svět, který se Sofií znaly, se změnil.

Čarodějnice a princezny, zloduchové a princové už nejsou nepřátelé. Všemi pravidly pohádkového světa bylo otřeseno. Zlo a dobro již proti sobě nebojuje, ale naopak spojily své síly před hrozbou hrozivého a tajemného nepřítele. Válka se blíží a Sofie a Agáta budou muset bojovat, aby obnovily mír, jinak by všechno a všichni mohli být zničeni. Podaří se jim zachránit pohádkový svět?

Viac

14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 360
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 14.2.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,441 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 2
EAN 9788076613881
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor

Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net

Zobraziť profil autora