Young adult (CZ)

Bez teba to nie je ono

Jenny Han


Vráťte sa na letné pláže Jenny Hanovej v druhom pokračovaní úspešnej série Letná láska.

Jedno dievča, dvaja chlapci. Ktorého si nakoniec vyberie? Vráťte sa na letné pláže Jenny Hanovej v druhom pokračovaní úspešnej série „Letná láska“.

Belly každý rok netrpezlivo odpočítavala dni do leta, no nie tento. Pláž, slnko, more a skvelú spoločnosť mali vystriedať nudné mesiace strávené v meste. A ešte k tomu doma a so zlomeným srdcom. Kiežby toto leto vôbec neprišlo!

Jedného dňa však Belly zazvoní telefón a zisťuje, že Conrad zmizol. Belly hneď vie, že jediné miesto, kde dokážu dať všetko do poriadku a kde sa Conrad isto schováva, je ich plážový domček. Podarí sa im znovu objaviť to jediné, čo ich spája? Zachránia leto a Bellino zlomené srdce konečne zahreje letná láska?

Viac

0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Žáner román
Počet strán 240
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 6.5.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,35 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Prekladateľ Tamara Chovanová
EAN 9788056627594
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Jenny Han

Jenny Han

Jenny Hanová pochádza z Richmondu vo Virginii. Študovala tvorivé písanie pre deti a mládež v New Yorku. Toto mesto si absolútne zamilovala a po dokončení školy sa tam presťahovala. Najradšej píše v kaviarňach, v metre alebo na návšteve u známych. Miluje Harryho Pottera a najviac fandí Slizolinu. Z domu nevychádza bez červeného rúžu a zápisníku. Medzi jej najznámejšie knihy patrí trilógia Všetkým chalanom, ktorých som milovala.

Zobraziť profil autora