Beletria pre dospelých

Koniec Zemského kráľovstva

Elise Kova


Nespútaná vášeň najväčšej čarodejky storočia a plameňmi zmietaného princa sa ocitla v ohrození! Tretie pokračovanie obľúbenej Mágie živlov sa začína...

Nespútaná vášeň najväčšej čarodejky storočia a plameňmi zmietaného princa sa ocitla v ohrození!

Vhalla už celému šľachtickému dvoru dokázala, že v jej žilách koluje mocná mágia Veternej čarodejky. Svoje miesto vo svete si vybojovala, no v tej najdôležitejšej bitke – o svoje srdce – utrpela zničujúcu porážku. Celé svoje bytie zasvätila tomu, aby svoju lásku princa Aldrika vytiahla z pazúrov temnoty v jeho duši, nezachránila ho však pred hrôzostrašným pádom z útesu.

Stratila už rodinu aj priateľov, no o novonájdenú princovu lásku prísť nemieni. Puto, ktoré ich spája, nedokáže pretrhnúť ani smrť, ani nenávisť Aldrikovho otca Imperátora. Vhalla však vie, že na jej ceste k šťastiu stoja mnohé prekážky – jej zotročenie Imperátorom, jej sila vyhrať veľkolepú vojnu za zjednotenie ríše, no aj nebezpečné plamene, ktoré ticho požierajú myšlienky a city jej milého. Vhallu čaká nevyspytateľný boj o záchranu toho najcennejšieho, čo na svojej púti našla – lásky.

Viac

13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 360
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 25.3.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Originálny názov Earth´s End
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Gabriela Patkolová
EAN 9788056626726
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

Elise Kova

Elise Kova

Elise Kova je bestsellerová autorka USA Today. Miluje vymýšlení fantasy příběhů plných magie a hlubokých emocí. Žije na Floridě, a když zrovna nepíše, můžete ji najít, jak hraje videohry, kreslí, chatuje se čtenáři na sociálních sítích nebo sní o svém dalším příběhu.

Zobraziť profil autora