Young adult (CZ)

Americká princezná
B

Americká princezná

Katharine McGeeová


Intrigy. Škandály. Zakázané romániky. Taký je život americkej kráľovskej rodiny.

Prvá kniha romantickej série vyšperkovaná intrigami, spoločenskou pozlátkou a opojnou mocou. Aj taký je život obdivovanej a ostro sledovanej americkej kráľovskej rodiny.

Keď v 18. storočí Američania získali nezávislosť, nezvolili si Georgea Washingtona za prvého amerického prezidenta, ale vymenovali ho za amerického kráľa. Vitajte v súčasnosti. Korunná princezná Beatrice odjakživa rozumela svojej úlohe vo svete – je nástupníčkou amerického kráľovského trónu a život má naplánovaný do poslednej bodky. Vždy musí byť dokonalá, vždy usmiata, vždy vzorom Ameriky. Na rozdiel od svojich mladších súrodencov Samanthy, s ktorou sú samé problémy, a Jeffa, miláčika celej Ameriky, nemôže spraviť jediný prešľap. Zúfalo túži po ich bezstarostnosti a voľnosti. S týmto osudom by sa zmierila, keby sa šialene nezamilovala do niekoho, s kým nikdy nebude môcť byť.

Viac

14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Americký trón"

Informácie

Počet strán 408
Dátum vydania 30.10.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,58 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Originálny názov American Royals
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Zuzana Smolinská
EAN 9788056619278
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor

Katharine McGeeová

Katharine McGeeová

Katharine McGeeová pochází z texaského Houstonu. Vystudovala anglickou a francouzskou literaturu v Princetonu a má MBA ze Stanfordu. O mrakodrapech začala snít v letech, kdy žila v bytě na druhém poschodí v New York City. Později o nich začala psát. Jejím literárním debutem byl román Tisící patro, který se odehrává v roce 2118 ve městě technických novinek, kde se tyčí tisícipatrová Věž.

Zobraziť profil autora