Young adult (CZ)

Krvavá dedička

Amélie Wen Zhao


Strhujúce čítanie pre fanúšičky Trónu zo skla, Vranej šestky a Červenej kráľovnej!

Princezná alebo netvor? Zlo alebo dobro? Dokáže Ana odolať mámeniu temného podsvetia?

Strhujúce čítanie pre fanúšičky Trónu zo skla, Vranej šestky a Červenej kráľovnej!

Prvý diel série Krvavá dedička.

V Cyrilskej ríši je mágia považovaná za podradnú a nevítanú. Kto ňou vládne, je zotročený. Nik nesmie zistiť, že korunná princezná Ana ovláda krv v živých bytostiach. Anu obvinia z vraždy jej otca-cisára. Musí utiecť a od tej chvíle je posadnutá jedinou myšlienkou – dolapiť pravého otcovho vraha. Ak sa chce pomstiť a očistiť svoje meno, potrebuje mocného spojenca. A len jediný človek je dostatočne šialený, aby sa k nej pridal – pán podsvetia Ramson. Aj ten však hľadí najmä na svoje vlastné plány. Podľahne Ana mámeniu temného podsvetia alebo v nej zvíťazí kráľovská krv, ktorá túži po spravodlivosti?

Viac

13,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Ďalšie tituly z rady "Krvavá dedička"

Informácie

Počet strán 440
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.1.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,43 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Originálny názov Blood Heir 1
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056620618
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Recenzia médii

knizny.zavislak - Krvavá dedička

Ahh, takže moji milí, aj ja som naskočila na hype, ktorý sa vytvoril okolo tejto knižky. Ale podľahla som mu? Viac-menej. Začneme svetom (pretože na toto som zaťažená) a hovorím áno, áno, ÁNO! Bolo to premyslené, rôznorodé a skvelo napísané. Ich nárečie/reč (pripomínajúca ruštinu) bola eňo ňuňo, za mňa 10/10. A myšlienka otroctva "nadprirodzených" ľudí? Tak ako to tu bolo vymyslené sa mi to nao...

Autor

Amélie Wen Zhao

Amélie Wen Zhao

Amélie Wen Zhao má korene v Číne, narodila sa v Paríži a detstvo prežila v Pekingu. Písanie zbožňovala už od škôlky. Rada sa ponára sa do nových svetov a kultúr. Žije v New Yorku, cez deň pracuje vo finančníctve, no po nociach sa utieka do svojich knižných svetov. Amélie chce svojou tvorbou podporovať čitateľov, aby boli odvážni a silní. Do young adult literatúry sa usiluje priniesť nové témy z rôznych kultúr, čo sa odzrkadľuje v jej debutovej sérii Krvavá dedička.

Zobraziť profil autora