Beletria pre dospelých

Dvůr mrazu a hvězd

Sarah J. Maasová


Pokračování bestsellerové young adult série Dvůr trnů a růží

Feyre, Rhysand a jejich nejbližší přátelé pracují na obnově Nočního dvora i válkou zničené země. Ačkoli lidské královny i vílí vládci kují pikle, ve Velarisu alespoň na chvíli nastala sváteční atmosféra. Blíží se totiž oslavy zimního slunovratu. A právě v okamžicích klidu a míru se ukáže, že některé rány ještě nejsou úplně zahojené… Feyre čeká dlouhá cesta plná napětí, vášně, intrik a politikaření, než opravdu zavládne mír.

Viac

10,79 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 224
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 22.10.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,253 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 3
Originálny názov A Court of Frost and Starlight
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Svobodová
EAN 9788075446428
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Recenzia médii

Luc

Fantaztika - Recenzia knihy Dvůr trnů a růží 3.1

Sarah J. Maasová je jednou s mojich obľúbených autoriek, preto som sa na čítanie tejto knihy veľmi tešila i keď som vedela, že nepôjde o plnohodnotnú knihu, pretože Dvůr mrazu a hvězd je doplnková novela k sérií Dvůr trnů a růží. Našťastie ma kniha vôbec nesklamala, ale ani neprekvapila. Dejovo sa posúvame niekoľko mesiacov po skončení tretej knihy, takže ak ste nečítali tú, ani ďalej nepokračuj...

Autor

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérii Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.

Zobraziť profil autora