Beletria pre dospelých

Dvůr křídel a zmaru

Sarah J. Maasová


Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží.

Feyre se vrací zpět na Jarní dvůr, aby zde shromáždila informace o Tamlinově armádě a o plánech krále, který hodlá Prythian napadnout a zničit. A k tomu musí předstírat svou lásku k muži, kterého ve skutečnosti nenávidí – a jediná chyba může stát život nejen ji, ale může způsobit zkázu i celého království.

Viac
Získané ocenenia:
Goodreads Choice Awards, 2017, vítěz v kategorii Young Adult Fantasy

16,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 26.3.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,768 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 3
Originálny názov A Court of Wings and Ruin
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Svobodová
EAN 9788075445155
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Recenzia médii

Ellie Smith

elliesbookverse.blogspot.cz/2018/ - Zhrnutie 2018: Najlepšie knihy2

Sarah J. Maas nesmie v tomto rebríčku chýbať. Svet, ako ho má autorka vymyslený je úžasný, no a tie postavy si jednoducho musíte zamilovať. Všetko tu do seba zapadá, príbeh je plný napätia a zvratov a napriek hrúbke knihy sa ani na jednej strane nemáte kedy nudiť!
Ellie Smith

elliesbookverse.blogspot.cz/2018/ - Dvůr křídel a zmaru

éria, ktorá začala ako rozprávka sa postupne pretvorila na akciou nabitú a perfektne vymyslenú fantasy. Prvý diel bol len taký malý prológ oproti tomu, čoho sme sa dočkali v druhej a tretej časti. Tu už nemôže ani slovo padnúť o tom, že by išlo len o nejaké prerozprávanie pôvodnej rozprávky o Kráske a zvierati. Aj keď určité rysy, črty a prvky nesie aj z mnohých ďalších rozprávok, ide tu predovšet...

Autor

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérii Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.

Zobraziť profil autora