Young adult (CZ)

Dlho očakávaná piata a posledná kniha série Selekcia.

Keď sa Eadlyn stala prvou princeznou v dejinách Illey, vôbec nepredpokladala, že by sa v Selekcii mohla zaľúbiť do niektorého z tridsiatich piatich uchádzačov o svoju ruku. Prvé týždne len odpočítavala dni, aby mohla konečne poslať všetkých účastníkov Selekcie domov. Udalosti v paláci sa však zvrtli, postavenie Eadlyn sa výrazne zmenilo a ona si uvedomila, že asi predsa len nechce zostať sama. Eadlyn však pochybuje o tom, že by ju postretla rozprávková láska, ako sa to pošťastilo pred dvadsiatimi rokmi jej rodičom. Hlas vlastného srdca však človeka často prekvapí... Eadlyn odrazu stojí pred rozhodnutím, ktoré je oveľa neprijateľnejšie – a oveľa dôležitejšie – ako si kedy myslela.

Viac

10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Selekcia"

Informácie

Počet strán 272
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 23.1.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 5
Rady Selekcia
Originálny názov The Crown
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788075442703
Vek od 14
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

Andrea Petrušová

Denník SME - Do posledných strán neviete, ako skončí

Stalo sa vám, že o vás bojovalo viac mužov? Dvaja či traja kohúti na smetisku – aj to môže spôsobiť katastrofu v srdci či v živote. Nuž a v prípade mladej následníčky trónu Eadlyn je tých mužov 35. Skončí na psychiatrii alebo si nevyberie ani jedného z nich? Knihy zo série Selekcia, kde si v dystopickom svete vyberá princ svoju budúcu manželku za účasti televíznych vystúpení a pred očami celej ...

Autor

Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vyštudovala históriu na univerzite Radford. Vyrástla v Južnej Kalifornii, dnes žije vo Virgínii. Miluje tanec, knihy, natáčanie videí a koláčiky. Písanie zo začiatku mala ako terapiu, neskôr prišla na to, že presne toto vždy chcela robiť. Srdcia čitateľov a čitateliek si získala trilógiou Selekcia.

Zobraziť profil autora