Beletria pre deti

Škola dobra a zla 3

Posledný a naveky

Soman Chainani


Staré sa opäť mení na nové, Sophie s Agathou bojujú s minulosťou aj prítomnosťou, aby dospeli k šťastnému koncu. Bude posledný a naveky?

Zo všetkých príbehov vo všetkých lesoch si musela vstúpiť do toho môjho. (Tedros)

Sophiin a Agathin príbeh sa ešte neskončil. Každá sa vydala vlastnou cestou – Agatha s Tedrosom sa vrátila do Gavaldonu, zatiaľ čo Sophie s riaditeľom Rafalom zostali v škole. Zdá sa, že obe našli svoje šťastie. No tentoraz nejde len o ich príbeh. Zlo sa ujalo vlády a z minulosti sa vracajú pomstychtiví zloduchovia. Zaumienili si premeniť starý svet dobra a zla na ríšu temna so Sophie ako kráľovnou. Iba Agatha s Tedrosom mu stoja v ceste. Podarí sa im nájsť dokonalé rozuzlenie rozprávkového príbehu a obnoviť staré priateľstvo?

Staré sa opäť mení na nové, Sophie s Agathou bojujú s minulosťou aj prítomnosťou, aby dospeli k šťastnému koncu. Bude posledný a naveky?

Viac

13,49 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Ďalšie tituly z rady "Škola dobra a zla"

Informácie

Počet strán 576
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 25.4.2016
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,705 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Originálny názov The School for Good and Evil (The Last Ever After)
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788075441133
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net

Zobraziť profil autora