Beletria pre deti

Škola dobra a zla - Poslední navěky

Soman Chainani


Velkolepý závěr trilogie

Sofie a Agáta si myslely, že nastal konec jejich příběhu, když se jejich cesty rozešly. Agáta se po boji s Krutopřísnou schovává s Tedrosem v Gavaldonu a Sofie žije se Školníkem v jeho věži. Zdá se, že obě našly své „šťastně až navěky“, avšak Fabulář touží jejich příběh dále vyprávět a přepsat. Ale tentokrát nejde jen o jejich pohádku. Zlo ovládlo Nekonečný les a všichni zloduchové a čarodějnice z pohádek se vrátili, aby se pomstili a změnili své příběhy. Chtějí proměnit svět dobra a zla v temnou říši, které by vládla Sofie, a jen Agáta a Tedros jim a stojí v cestě. Jak dopadne poslední navěky v pohádkové říši?

Ve velkolepém závěru trilogie Školy dobra a zla se staré stává opět novým a Sofie s Agátou musí čelit nejen přítomnosti, ale i své minulosti, aby našly ten pravý konec své pohádky.

Viac

14,49 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 504
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 4.4.2016
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,662 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 3
Originálny názov The School for Good and Evil (The Last Ever After)
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Magdaléna Stárková
EAN 9788075441034
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Autor

Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net

Zobraziť profil autora