Rosewoodska kronika


1. Rosewoodska kronika 3 - Stratená princezná

Rosewoodska kronika 3 - Stratená princezná

Princezná Ellie je rebelka skrývajúca svoju pravú identitu. Lottie je obyčajné dievča, ktoré sa stane princezninou náhradníčkou a namiesto nej vystupuje na verejnosti. Chráni ju pred nepríjemným zvedavým záujmom verejnosti. Jamie je princeznin osobný strážca odhodlaný ochraňovať Ellie za každú cenu. Všetci spoločne sa snažia uniknúť Leviatanom, nepriateľskej skupine, ktorej hlavným terčom je maradovská princezná a napodiv aj Jamie.

2. Rosewoodska kronika 2 - Skutočná princezná

Rosewoodska kronika 2 - Skutočná princezná

Lottie Pumpkinová je obyčajné dievča, ktoré sa túži stať princeznou. Ellie Wolfová je princezná, ktorá chce byť obyčajným dievčaťom. Osud ich zviedol dokopy a ony si svoje úlohy jednoducho vymenili. Stali sa z nich najlepšie kamarátky a teraz na ne čaká druhý rok štúdia v Rosewood Hall. V škole sa dejú podivné veci. Niekoľko študentov bolo otrávených a vyzerá to, že ohrození sú všetci. Dievčatá a ich priatelia súpripravení zastaviť tajnú organizáciu Leviatan, ktorá zrejme za tým všetkým stojí.

3. Rosewoodska kronika 1 - Princezná v utajení

Rosewoodska kronika 1 - Princezná v utajení

Ktoré dievča by sa nechcelo aspoň na chvíľu stať princeznou? Lottie Pumpkinová o tom snívala mnoho ráz. A zrazu ju osud zavedie do jednej izby v elitnej internátnej škole Rosewood Hall, kam sa dostala na štipendium, s Ellie Wolfovou, princeznou, ktorá vždy túžila po pravom opaku – byť úplne obyčajným dievčaťom. Zdá sa, že riešenie ich problémov je smiešne jednoduché. Stačí si vymeniť úlohy a je to! Lenže prísne strážené tajomstvo niekto odhalí...