Moja sestra upírka


1. Moja sestra upírka 4 Upírpecka

Moja sestra upírka 4 Upírpecka

Sú Olívia a Ivy naozaj dvojčatá? Nie. Ivy je totiž upírka... Ďalšie pokračovanie obľúbenej série.

2. Moja sestra upírka 1 Zámena

Moja sestra upírka 1 Zámena

Olívia sa presťahovala spolu s rodičmi do nového mesta a hneď si začala hľadať aj nové kamarátky. A tak stretla Ivy. S prekvapením zistila, že vyzerajú úplne rovnako – sú totiž dvojčatá! Vymysleli spolu diabolský plán, ktorý im mal pripraviť vzrušujúci život: vymenili si úlohy a nadšene skúšali všetky triky dvojčiat. Olívia však zrazu zistí, že Ivy predsa len nie je úplne taká istá ako ona. Ivy je totiž upírka. A rozhodne nie je jediná v meste...

3. Moja sestra upírka 3 Tajomstvo krvi

Moja sestra upírka 3 Tajomstvo krvi

Tajomstvo je prezradené: roztlieskavačka Olívia a upírka Ivy sú dvojčatá! Dievčatá to prezradili svojim priateľom a čoskoro sa to dozvie celá škola – je teda najvyšší čas, aby to povedali aj svojim adoptívnym rodičom. Odhalenie tajomstva však rozpútalo hotovú búrku. Ivin otec nechce Olíviu ani vidieť a upírski úradníci ju donútia podstúpiť strašidelné testy „zasvätenia“. Tak toto prekonať bude riadna fuška – len či to dokážu?!

4. Moja sestra upírka 8 Hviezdny štýl

Moja sestra upírka 8 Hviezdny štýl

Konečne sa film Groves, v ktorom má Olívia svoju rolu, dočkal premiéry. Olívia sa očividne ako herečka osvedčila. Skvelý hollywoodsky režisér preto do dvojičiek vkladá veľké nádeje. No ešte aj obyčajný stĺp by bol azda lepším hercom ako Ivy. Upírska herečka Jessica nenechá nič na náhodu a svojou žiarlivosťou môže narobiť poriadnu šarapatu…

5. Moja sestra upírka 7 Z pekla šťastie

Moja sestra upírka 7 Z pekla šťastie

Ivy a Olívia horia nadšením. Ich dosiaľ nepoznaná teta ich pozve na svoj ranč. Ivy však nechtiac vystraší jej najmilovanejšieho koňa. Musia ho nájsť! Inak riskujú, že sa pootvorí truhlica s ich tajomstvom…V škole sa zas pripravuje divadelné predstavenie všetkých čias: Romeo a Júlia. Všetci tušia, že Romeom sa stane mladá holywoodska hviezda Jackson Caulfield, s ktorým, mimochodom, Olívia randí.

6. Moja sestra upírka 6 Láska na zahryznutie

Moja sestra upírka 6 Láska na zahryznutie

Dvojičky sú spolu po prvýkrát v Transylvánii na návšteve u svojej upírskej rodiny. Olívia je akási nesvoja – ide o veľa. Cestu jej k tomu skríži samozvaný nápadník, ktorý je z nej úplne paf. Ivy tomu nemôže uveriť – ešte nie je ani Valentín a jej sestra trávi čas s upírskym princom!