Selekcia


1. Elita

Elita

Z 35 dievčat v Selekcii zostalo už len 6 elitných súperiek. America spolu s nimi naďalej bojuje o lásku princa Maxona, avšak stále si nie je istá, komu skutočne patrí jej srdce. Keď je s Maxonom, srdce sa jej chveje vzrušením, no zároveň sa obáva ich spoločnej budúcnosti. Pri Aspenovi, prvej veľkej láske, zas nedokáže zabudnúť na všetko krásne, čo spolu zažili. Elitné dievčatá sú však odhodlané získať princa za každú cenu. Konkurencia je stále tvrdšia, a preto sa aj America musí rozhodnúť.

2. Prvá

Prvá

Selekcia sa blíži k záveru a v súťaži zostali len 4 dievčatá. America je pevne rozhodnutá získať Maxona pre seba, a hoci sa opätovne zblížili, Maxon stále netuší, kto je Aspen. Boje s rebelmi sa stupňujú, a keď vážne ohrozujú aj Americinu rodinu, rozhodne sa s nimi vyjednávať. Zúfalé boje prinesú rodinám nečakané odhalenia a zdrvujúce tragédie. Maxon napokon odhalí, kto bol Americinou tajnou láskou, a jej pozícia v selekcii je vážne ohrozená. Tým sa však prekvapenia nekončia...

3. Selekcia

Selekcia

Pre tridsaťpäť dievčat je Selekcia životnou šancou. Príležitosť uniknúť svojmu osudu, vstúpiť do okázalého sveta rób a drahých šperkov. Žiť v paláci a bojovať o srdce úžasného princa Maxona. Pre Americu Singerovú je to však nočná mora. Musí opustiť svoju lásku a odísť z domova. Potom sa zoznámi s princom Maxonom. Postupne začne prehodnocovať všetky svoje dovtedajšie plány – a uvedomí si, že život, ktorý si vysnívala, bledne pri budúcnosti, na ktorú nikdy ani nepomyslela.

4. Šťastne až naveky

Šťastne až naveky

America a jej príbeh nemal len jedno šťastne až naveky… Vráťte sa v zbierke poviedok do romantického sveta SELEKCIE a jej hrdinov. Skôr než AMBERLY prišla do paláca… Bola Štvrtou, ktorá bola zamilovaná do Prvého. Skôr než MAXON stretol dievča svojich snov… Bol priateľom kohosi iného. Skôr než ASPEN otvoril svoje srdce niekomu novému… Bol odhodlaný bojovať o svoju prvú lásku. A skôr než sa MARLEE mohla zapáčiť princovi… Bola zamilovaná do niekoho iného.