Young adult (CZ)

Vlákna mágie

Vladimíra Šebová


V láske sa jej nedarí, ale čary dokonale ovláda. Čo keby si aj lásku pričarovala? Voľné pokračovanie série Piesne troch svetov.

Sedemnásťročná čarodejnica Agáta kúzli štrikovaním a háčkovaním. Doma ju obklopuje silná mágia, no v škole je pre bežných smrteľníkov sivou myškou. Keď stratí poslednú nádej zaľúbiť sa, rozhodne sa problémy s láskou vyriešiť zakázanými čarami. Mágia má však vlastné chodníčky a kúzlo lásky naberie nečakaný zvrat.

V snahe zistiť následky svojho kúzla začne Agáta pátrať na vlastnú päsť. Odkrýva nielen tajomstvá zdanlivo pokojného mesta a jeho obyvateľov, ale aj vlastnej rodiny. Čelí zlomyseľným vílam, starkej hovoriacemu krkavcovi, náročným prijímačkám na čarodejnícku akadémiu a snaží sa utajiť svoje magické schopnosti aj pred najlepšou kamarátkou.

Má nešťastie v meste na svedomí Agátino kúzlo alebo sa v uliciach skrýva iné nebezpečenstvo?

Viac

16,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 376
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 26.4.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,37 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
EAN 9788056639764
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

Vladimíra Šebová

Vladimíra Šebová

Vladimíra Šebová je slovenská spisovateľka a autorka bestsellerovej série Insomnia, ktorá ovládla rebríčky najpredávanejších kníh na Slovensku a bola nominovaná na viaceré literárne ocenenia. Obľubu čitateľov si získala tiež vďaka fantasy príbehu o slovanskej bohyni Morene Dcéra zimy. Je presvedčená, že len jedna realita nikdy nie je dosť, a tak vytvára nové, či už vo svojich knihách plných fantasy svetov, alebo vo videohrách, do ktorých píše príbehy a scenáre. A živí sa tým! (Áno, je možné živiť sa tým, čo milujete.) Harryho Pottera prečítala viac ako dvadsaťkrát a v zime hrdo nosí svoj slizolinský šál. Nikdy neodmietne večer pri stolových hrách s kamošmi či oddych pri plejku. Je však rada, že verný parťák foxteriér Doby ju vždy nadšene vytiahne na prechádzku a každý deň ju učí trpezlivosti, takej nutnej pri nekonečnom ťukaní do klávesnice. A nech už by ste kedykoľvek nazreli do jej pracovne, zaručene ju tam nájdete so šálkou dobrej kávy. Vlaďka žije na juhozápade Francúzska obklopená zelenými vinicami a sladkými makrónkami. Všetko o nej nájdete aj na www.vladimirasebova.com

Zobraziť profil autora