Young adult (CZ)

Bez lásky

Alice Osemanová


Poučný, originálny a vtipný príbeh o identite a sebaprijatí od autorky obľúbenej série Motýliky.

Georgia nebola nikdy zamilovaná, nikdy sa s nikým nebozkávala, dokonca sa jej nikto ani len nepáčil – ale ako každá šialená romantička je presvedčená, že jedného dňa sa objaví ten pravý.

Začína štúdium na univerzite a verí, že tu nájde lásku. Keď však spôsobí zmätok medzi kamarátmi, sama seba sa pýta, prečo je romantika pre iných taká prirodzená, ale pre ňu nie. Georgia je zmätená viac ako kedykoľvek predtým, až napokon zistí, že pravá láska neznamená len romantický vzťah.

Je jej súdené zostať bez lásky alebo celý čas hľadala na nesprávnom mieste?

Viac

19,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 416
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 26.1.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,39 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Bujačková
EAN 9788056637906
Vek od 14
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor

Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovateľka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila sa v roku 1994 v britskom Kente. Je autorkou úspešných YA románov o najrôznejších katastrofách dospievania: Solitaire, Radio Silence, I Was Born for This a Loveless . Je tiež autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Motýliky a scenáristkou, tvorkyňou a výkonnou producentkou televíznej adaptácie Heartstoppers, ktorú poznáte z Netflixi. Debutovala románom Solitaire ako devätnásťročná. Jej romány aj komiksy získali nominácie na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal aj Goodreads Choice Award.

Zobraziť profil autora