Young adult (CZ)

Šach & mat

Ali Hazelwood


i Pripravujeme

Keď sa dráma na šachovnici zmení na boj o lásku. Novinka od milovanej Ali Hazelwood.

Autorka bestsellera Hypotéza lásky prináša YA debut o šachistoch, ktorí sa stretnú v zápase o vlastné srdce.

Mallory Greenleafová so šachom skončila. Potom čo tento šport pred štyrmi rokmi viedol k rozvratu jej rodiny, venuje sa svojej mame, sestrám a práci. Teda až do chvíle, keď neochotne súhlasí, že si zahrá na poslednom charitatívnom turnaji. Nechtiac sa stretne s Nolanom Sawyerom, súčasným majstrom sveta a úradujúcim šachovým bad boyom.

Nolanova prehra s neznámou šachistkou všetkých šokuje. On však túži zahrať si s ňou znova. Čo má Nolan za lubom? Bolo by múdre odísť. Vzdať sa. Hra sa skončila. Víťazstvo jej však otvára dvere k peňažným výhram, ktoré fakt potrebuje. A navyše sa nemôže ubrániť pocitu, že ju to k záhadnému stratégovi ťahá...

Mallory sa snaží svoju rodinu oddeliť od sveta hry, ktorá ju zničila. Jej láska k šachu, ktorý chcela zúfalo nenávidieť, sa začne znovu prebúdzať. Uvedomuje si, že hra neprebieha len na šachovnici, žiara reflektorov je spaľujúcejšia, než očakávala, a konkurencia vie byť krutá (príťažlivá, inteligentná a neznesiteľná).

Viac

16,99 € Odporúčaná cena
Expedujeme 17.5.2024

Informácie

Počet strán 352
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.5.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Michaela Meňhartová
EAN 9788056639962
Vek od 15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Autor

Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Spisovateľka Ali Hazelwood sa narodila v Taliansku, ale štúdium ju zavialo do Ameriky, kde si dokončila doktorandský titul v neurovede. Okrem písania aj vyučuje. Vo svojej tvorbe sa venuje romantickým románom, ale zobrazuje silné hlavné hrdinky, ktoré študujú alebo pracujú v oblasti vedy. Debutovala románom Hypotéza lásky, ktorý sa stal okamžitým bestsellerom. Vo voľnom čase najradšej behá, tlačí sa koláčikmi a sleduje sci-fi filmy obklopená mačkami.

Zobraziť profil autora