Young adult (CZ)

Láska a gelato
B

Láska a gelato

Jenna Evans Welchová


Najúžasnejšie letné čítanie s talianskou atmosférou a chuťou gelata na perách.

Najúžasnejšie letné čítanie s talianskou atmosférou a chuťou gelata na perách.

Lina trávi prázdniny v Taliansku, ale akosi nemá náladu na pláže ani slávne pamiatky. Prichádza do Florencie len pre mamino želanie, aby stretla svojho otca. Ale prečo by mala spoznať niekoho, kto sa o ňu šestnásť rokov vôbec nezaujímal? Lina túži po jedinom – vrátiť sa domov.

Potom však natrafí na mamin denník zo študentských čias. Spolu s tajomným Lorenzom kráča v maminých šľapajach a spoznáva nádhernú taliansku históriu a dychberúce umenie. Ani sa nenazdá a poddáva sa skrytým láskam v talianskych uličkách a pekárničkách. Postupne rozuzľuje spleť rodinných tajomstiev, aby zistila, kam naozaj patrí.

Viac

11,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 312
Dátum vydania 28.5.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,31 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Love & Gelato
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056622513
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Recenzia médii

kristy_drazovska - Láska a gelato

Láska a gelato Prečo by ste si ju mali prečítať? - nádherné prostredie Florencie, ktoré spoločne s hrdinkou postupne objavujete - gelato (akože fakt dobré gelato) - dejová línia, ktorú tvoria denníkové zápisky opisujúce udalosti z minulosti - ono ešte nejaký dôvod treba? Ale vážne! Toto leto ma YA znovu začalo baviť a Láska a gelato je krásna knižka, ktorá je ako stvorená na leto. Jej č...

Drominickacita.sk - Láska a gelato

Láska a gelato je pre mňa veľmi milým prekvapením. Úžasná letná oddychovka, najmä pre mladšie ročníky. Dovolím si však tvrdiť, že poteší aj nás 30+. Ja som ju prečítala neskutočne rýchlo. Oddýchla som si pri nej, zasmiala som sa, ale aj ma dojala. Vďaka nej som sa preniesla o pár rokov dozadu. Odporúčam dievčatám od 16 rokov a každému, kto chce uniknúť do Talianska na sladké gelato.

fandomky - Láska a gelato

Predstavte si vôňu čerstvého pečiva, chuť sladkého gelata a hlavne pohľad na nádhernú krajinu . Ak sa tento rok nechystáte na dovolenku, mám pre vás knižný tip, s ktorým môžete prežiť chvíle v nádhernom Taliansku. Láska a gelato. Hlavná postava Lina je nútená ísť po smrti matky do Talianska za svojím otcom. Matka jej zanechala denník, ktorým sa Lina dozvedá o matkinej minulosti. Tento nápad, a...

Autor

Jenna Evans Welchová

Jenna Evans Welchová

Jenna Evans Welch sa jednoducho musela stať spisovateľkou, pretože sama v mladosti nenašla žiadne tínedžerské knihy, ktoré by chcela čítať. Teraz píše o babách, ktoré objavujú cudzie krajiny a kultúry. Sama chodila na strednú školu v Taliansku, jazdila medzi pamiatkami na skútri a popritom jedla hordy talianskeho gelata. So svojím manželom a dvoma deťmi žije v Salt Lake City v Utahu.

Zobraziť profil autora